Desdejunis de COCEMFE Valencia

Dilluns passat 5 de novembre, va tindre lloc en la seu de Cocemfe València en el carrer Torres, núm. 12, els “Desdejunis de Cocemfe” València, un espai perquè les associacions pertanyents a Cocemfe València compartim inquietuds, necessitats i suggeriments.

Agraïm l’assistència a les 11 persones representants de les associacions: APiP- CV, FRATER, AFIVAN, Dones en Moviment LLUNA, AETH-CV, ICTUS ADAI-CV, QUSIBA, ASHECOVA i AVCOM-CV.

 

En la reunió tractarem temes tan interessants com la importància de la federació i d’estar federats o federades; els actes que es realitzaran per al pròxim dia 3 de desembre, dia mundial de les persones amb diversitat funcional; les crisis que patixen les associacions; les necessitats i dificultats que es presenten; la implicació i motivació cap als socis que componen cada associació i el recordatori que des de Cocemfe València ens agradaria que les associacions ens traslladaren els problemes que sorgisquen per a poder realitzar la mediació oportuna.

Es va procedir a una pluja d’idees a través de la qual trobar la millor manera d’acostar-nos i conéixer-nos millor entre les associacions com a tal i també entre les persones que les componen per a una millor col·laboració i cooperació.

Així que creiem que serà del seu interés la proposta que va resultar fruit d’esta reunió:

Cada dilluns primer de mes, l’entitat que així ho estime, podrà presentar la seua associació (qui són, quines persones la componen, les necessitats que tenen, les activitats que realitzen, etc.)

Creiem que serà una forma de sentir-nos més pròxims i pròximes, posar-nos cara, veure en què podem col·laborar entre tots i totes per a buscar solucions a eixes necessitats, oferint així mateix el suport de Cocemfe València.

Amb el lema “Associacions amb vida”

QUI S’ANIMA A PRESENTAR-NOS LA SEUA ASSOCIACIÓ?

Per a confirmar assistència als “Desdejunis COCEMFE València” i per a oferir-se a fer presentació de la seua associació, escriure al correu de Cocemfe València:

info@cocemfevalencia.org.