Vicepresident 2º

Luis Vañó Gisbert

Luis Vañó Gisbert COCEMFE
  • Diplomat en empresarials i exfuncionari de carrera en l'Institut Nacional de la Seguretat Social.
  • Té ja una dilatada experiència en el moviment associatiu; estant ja durant 33 anys involucrat en associacions de pacients autonòmiques, nacionals, europees i mundials; com així mateix en el sector social de la discapacitat.
  • Amb 18 anys, entra a formar part de la Junta Directiva de l'Associació d'Hemofília de la Comunitat Valenciana, on va ser vocal i coordinador d'oci i temps lliure, durant 3 anys; després a la Secretària i d'ací, va passar al càrrec de president; càrrec que ostenta en l'actualitat 
  • Va tindre la presidència de la Federació Espanyola d'Hemofília durant el període (2003- 2007) ; sent actualment membre de la Junta Directiva Nacional d'esta federació nacional d'hemofília. Va ser vocal en la Federació Mundial d'Hemofília durant 3 anys i Vicepresident del Consorci Europeu d'Hemofília durant 5 anys. 
  • Entra a formar part de la junta directiva de COCEMFE VALÈNCIA en el 2000, i va ser ja President de COCEMFE VCALENCIA en el 2001, durant dos legislatures; en l'actualitat és Vicepresident 2 de COCEMFE VALÈNCIA. També és Vicepresident 2 en COCEMFE CV. Va ser també conseller nacional en COCEMFE NACIONAL, en el seu període de president de COCEMFE VALÈNCIA.
  • També va entrar a formar part de la Junta directiva de CALCSICOVA en el 2004, ostentant actualment la Vicepresidència de l'entitat. Membre de la Junta Directiva Nacional de CESIDA.
  • Des de febrer del 2017 és President del CERMI CV.