Saltar al contenido

CICLE CULTURAL DESCOBRIM 2023: ‘CORATGE’

Cicle Cultural Descobrim 2023. Juny i juliol

L’edició 2023 del Cicle Cultural Descobrim ja està en marxa. Un any més, aquesta iniciativa de COCEMFE València, impulsada per Caixa Popular, tractarà de propiciar un espai cultural d’intercanvi d’expressions artístiques i treballarà per la democratització de l’accés a la cultura de persones amb discapacitat física i/o orgànica a l’hora que fomentarà el consum de productes culturals.

‘Coratge’ és el lema triat per a aquesta edició, perquè és eixe coratge, eixe primer impuls i espurna, el primer pas cap a la construcció dels grans projectes. Des de COCEMFE València animem a totes les persones associades a sumar-se a donar el primer pas i sumar-se amb les seues propostes, a les activitats d’enguany.

ACTIVITATS PREVISTES:

🎭 Taller de Teatre ‘Coratge’:

 • Espai: Teatro Círculo (Calle Prudenci Alcón i Mateu 3, bajo izq. 46020 – València, Barri de Benimaclet)
 • Dates: Deu sessions entre el 8 de maig i l’11 de juny
 •  

De la mà del Teatro Círculo, i sota la direcció d’Ana Campos del Alcázar i Domingo Chinchilla, COCEMFE València ha plantejat un taller de teatre dirigit a persones amb discapacitat física i /o orgànica. Aquesta proposta, activa actualment, estrenarà una peça teatral dins del marc de la Jornada d’Arts Escèniques del proper diumenge 11 de juny.

💃🏻 III Jornada d’Arts Escèniques:

 • Espai: Teatro Círculo (Calle Prudenci Alcón i Mateu 3, bajo izq. 46020 – València, Barri de Benimaclet)
 • Dates: Diumenge 11 de juny/ 19:00 hores
 •  

Jornada en la qual es proporcionarà, a aquelles persones que decidisquen animar-se a participar, un espai d’expressió artística per a mostrar disciplines com el cant, el recital poètic, o la lectura de relats curts, entre altres propostes. Enguany comptarem amb l’estrena de la peça resultant del taller de teatre ‘Coratge’, la participació de Vanessa Gil Montañés, que llegirà un relat propi, i la poeta Pilar Lozano Alarcón, així com del grup de Musicoteràpia. D’altra banda, el poeta Victor Benavides serà l’artista convidat d’enguany.

🎟 Reserva les teues entrades ací!

🗣 Col·loqui Caixa Popular: ‘Com comunicar la discapacitat?’

 • Espai: Seu de Caixa Popular (Carrer de Cirilo Amorós, 17, 46004 València, Valencia)
 • Dates: Divendres 16 de juny a les 19:00 hores
 •  

Com s’ha de comunicar la discapacitat des dels departaments de comunicació de les entitats del tercer sector? La premsa tracta amb correcció les notícies relacionades amb el nostre col·lectiu? Com han evolucionat les fòrmules de comunicació? D’aquests aspectes i altres molts reflexionarem acompanyats per professionals de la comunicació amb experiència en la matèria. 

Participen: Lina Soler, coordinadora i responsable de comunicación en COCEMFE Comunitat Valenciana, i Mónica Ros, periodista en el diario Levante-EMV.

🎟 Reserva les teues entrades

Modera: David Silvestre.

🎥 Projecció cinematogràfica i col·loqui:

 • Espai: Seu de COCEMFE València (C/ Torres 12 bajo izq., 46018 València)
 • Data: Dimecres 28 de juny/ 17:00 hores

El dimecres 28 de juny la seu de COCEMFE València acollirà la projecció de ‘La consagración de la primavera’ (2022), pel·lícula dirigida per Fernando Franco sobre l’assistència sexual a persones amb discapacitat.

 

🎟 Reserva les teues entrades

🏆 XII Premis COCEMFE Valencia:

 • Espai: Sala Alfons el Magnànim, Centre Cultural La Beneficència (C/ de la Corona, 36, 46003 València, Valencia)
 • Data: Dimecres 5 de juliol/ 17:00
 •  

COCEMFE Valencia celebra la XII edició dels seus premis en una jornada acompanyada de propostes culturals en la qual es reconeixerà el treball d’entitats sensibilitzades amb la discapacitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas