Saltar al contenido

Continuem treballant les competències personals i laborals de les nostres dones amb discapacitat

Continuem treballant les competències personals i laborals de les nostres dones amb discapacitat participants del projecte d’itineraris d’inserció soci laboral de persones en situació o risc d’exclusió social, implementant diversos tallers per a la millora de l’ocupabilitat.


Tallers sobre autoconeixement i motivació, eines bàsiques per a la cerca d’ocupació, recursos disponibles en el mercat laboral i el foment de la marca personal en les xarxes socials.

Les persones participants valoren positivament aquestes accions, per la informació facilitada i el compromís del personal tècnic en l’adquisició d’aquests coneixements.

Aquesta actuació està cofinançada per la unió europea a través del programa operatiu del fons social europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, com a part de la resposta de la unió a la pandèmia de COVID-19

A més, l’assistència a aquestes accions formatives està becada per Caixa Popular, contribuint d’aquesta manera a la inserció laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas