Saltar al contenido

El Cicle Cultural ‘Descobrim’ s’arrela als origens en la seua 4a edició

El Cicle Cultural ‘Descobrim’ materialitzarà la seua 4a edició durant el mes de juny a través d’una sèrie de propostes transversals que giraran al voltant dels ‘Arrels’. Coincidint amb el 30 aniversari de COCEMFE València, entitat organitzadora del projecte amb la col·laboració de Caixa Popular i l’Ajuntament de València, ‘Descobrim’ proposa una revisió, fer memòria del camí recorregut per la inclusió i tornar als origens a través d’una aposta per les activitats dirigides a la formació, a més de la programació habitual com ara les arts escèniques o els col·loquis.

‘Arrels’ ha impartit, durant els mesos d’abril i maig, els tallers ‘Fer fusta’ i ‘Flors d’aigua’, dirigits a treballar l’escriptura poètica i la pintura amb aquarel·les, respectivament. Tots dos tallers, que han completat les seues places amb persones associades a les diferents entitats que formen COCEMFE València, culminaran amb una mostra que tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny al Teatro Círculo, ubicat al barri valencià de Benimaclet, en el marc de la IV Jornada d’Arts Escèniques ‘Descobrim’.

A més, durant aquesta jornada, el públic assistent també podrà gaudir de la representació de l’obra resultant del grup de teatre de l’associació ADAI, coordinat per Juan Asencio, ‘Principio, nunca Fin’, dirigida per Inma Ripolles i amb les interpretacions d’Isabel Yago, Teresa Monzonis, Angie Gomes, Adela Evangelio, Inma Ripolles, Mercedes García i Juan Redondo.  Finalment, el poeta valencià Adrián García Raga serà l’artista convidat d’aquesta quarta edició del projecte, qui presentarà ‘Holograma’, el seu primer poemari, recentment publicat per Eolas Ediciones.

D’altra banda, en col·laboració amb el grup d’oci ‘Monanem’, la vesprada del dimecres 12 de juny, la seu de COCEMFE València acollirà la projecció de la película ‘Naturaleza de lo extraordinario’, dirigida per Lígia Pájaro i Vicent Navarro. Posteriorment a la projecció es realitzarà un col·loqui amb la directora de la pel·lícula Lígia Pájaro.

Finalment, la clausura del IV Cicle Cultural ‘Descobrim’, es realitzarà a la seu de Caixa Popular del carrer Ciril Amoròs de València durant la vesprada del dijous 13 de juny amb el col·loqui ‘Llavors demà: la inclusió a 30 anys’. A la conversa, moderada per David Silvestre, coordinador del projecte, es sumarà la participació de Belén Hueso, presidenta de l’associació ASVAH, Esperanza Rangel, treballadora social i professora en Escuelas San José Jesuitas, i Celeste Asensi, directora de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València.

 

Formularis d’inscripció activitats:

 

El Cicle Cultural Descobrim compta amb la col·laboració de:

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas