Saltar al contenido

Iniciem Setmana de Tallers dins del programa d’Itineraris d’Inserció Laboral per a dones amb discapacitat

Iniciem Setmana de Tallers dins del programa d’Itineraris d’Inserció Laboral per a dones amb discapacitat amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat.

S’han treballat competències personals i laborals, competències digitals, eines necessàries per a buscar treball, recursos i vies d’accés a l’ocupació i claus per a superar amb èxit un procés selectiu.

Comptem de nou amb el suport de la Guia de Cerca d’ocupació, recurs elaborat per l’equip del Servei d’Integració Laboral de COCEMFE València. També contem amb una beca d’assistència per a les dones dels tallers grupals gràcies a Caixa Popular.

La formació dura un total de 20 hores i participen 7 dones del nostre programa d’Itineraris d’Inserció Laboral per a dones amb discapacitat.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas