Saltar al contenido

‘Itineraris d’inserció laboral per a dones amb discapacitat’ prepara a les seues participants per a superar un procés de selecció

COCEMFE València va finalitzar la primera setmana de Tallers Grupals amb les dones participants en el programa d’Itineraris d’inserció laboral.

En les últimes dues sessions s’ha aprofundit en les fase final del procés de selecció. Les participants han pogut conèixer les claus de totes les modalitats d’entrevista i han realitzat joc de rols amb el personal tècnic de l’entitat. Una vegada finalitzada la dinàmica han pogut conèixer que aspectes es pot millorar per a continuar afavorint la seva ocupabilitat

Cal destacar que les dones participants han rebut una beca d’assistència per part de Caixa Popular per a incentivar la seva participació en els tallers planificats dins del programa d’itineraris.

Des de COCEMFE València continuem apostant pels itineraris individualitzats com a metodologia de treball per a les persones de la nostra bossa interessades a participar en projectes d’inserció laboral.

Si estàs interessada a sumar-te al programa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres enviant un mail a: empleo@cocemfevalencia.org , o trucant al telèfon 963 83 77 08.

 

Amb la col·laboració de:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas