Saltar al contenido

CICLE CULTURAL DESCOBRIM 2022

II CICLE CULTURAL DESCOBRIM. JUNY 2022

Des de COCEMFE València posem en marxa la II Edició del ‘CICLE CULTURAL DESCOBRIM’, una iniciativa que tracta de propiciar un espai cultural d’intercanvi d’expressions artístiques, treballar en la democratització de l’accés a la cultura per a les persones integrants del col·lectiu i fomentar el consum de productes culturals entre les persones que formen part de les diferents associacions que pertanyen a COCEMFE València, entre altres finalitats.

Per a això, durant el mes de juny de 2022, durem a terme una sèrie d’activitats en les quals la participació activa de les associacions i persones que formen COCEMFE València serà vital:

ACTIVITATS PREVISTES:

Exposició fotogràfica ‘Vincle’.

Espai: Teatro Círculo (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Dates: Dijous 9 – diumenge 19 de juny

Una exposició col·laborativa entre diferents entitats agermanades amb COCEMFE València del territori nacional amb un objectiu dual: enfortir una xarxa de col·laboració entre entitats del sector social i visibilitzar la participació de persones amb discapacitat física en les festivitats de caràcter popular.

II Jornada Cultura ‘Descobrim’.

Espai: Teatro Círculo (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Dates: Dijous 9 de juny a les 19:00 hores

Jornada en la qual es proporcionarà, a aquelles persones que decidisquen  animar-se a participar, un espai d’expressió artística per a mostrar disciplines com el cant, el recital poètic, o la lectura de relats curts, entre altres propostes.

Col·loqui ‘Treball en xarxa: col·laboració per a una cultura inclusiva’

Espai: Seu de Caixa Popular (Carrer de Cirilo Amorós, 17, 46004 València, Valencia)

Dates: Divendres 17 de juny a les 19:00 hores

Sota aquesta premissa, volem obrir un intercanvi d’idees entre diferents figures de l’àmbit cultural i social de la província de València amb la finalitat d’extraure una sèrie de reflexions i conclusions crítiques que ens permeten millorar la inclusió del col·lectiu entre els espais culturals.

Amb la participació de Javier Vilalta de l’Associació Àmbit i  Juana Ardoy, del projecte ‘Teatre del poble per al poble’ del Teatro Círculo.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

BASES PARTICIPACIÓ CONCURS DE RONDALLES

BASES PARTICIPACIÓ CONCURS DE RONDALLES (CASTELLANO)

Es desenvoluparà dins de la segona edició del Cicle Cultural ‘Descobrim’ (Dijous , 9 de Juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (Calle Prudenci Alcón i Mateu 3, bajo izq. 46020 – València)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

BASES PARTICIPACIÓ JORNADA CULTURAL

BASES PARTICIPACIÓ JORNADA CULTURAL (CASTELLANO)

Dijous, 9 de juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Amb la col.laboració de:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas