CICLE CULTURAL DESCOBRIM 2022

II CICLE CULTURAL DESCOBRIM. JUNY 2022

Des de COCEMFE València posem en marxa la II Edició del ‘CICLE CULTURAL DESCOBRIM’, una iniciativa que tracta de propiciar un espai cultural d’intercanvi d’expressions artístiques, treballar en la democratització de l’accés a la cultura per a les persones integrants del col·lectiu i fomentar el consum de productes culturals entre les persones que formen part de les diferents associacions que pertanyen a COCEMFE València, entre altres finalitats.

Per a això, durant el mes de juny de 2022, durem a terme una sèrie d’activitats en les quals la participació activa de les associacions i persones que formen COCEMFE València serà vital:

Exposició fotogràfica ‘Vincle’. Enguany hem decidit ampliar aquesta visió i ficar el focus en les festivitats  de caràcter popular, així com en la visibilització de la participació del col·lectiu en aquestes (falles, Magdalena…) i en les dificultats d’accés que poden tindre. La democratització de l’accessibilitat del col·lectiu al món de la cultura i els seus esdeveniments, tant com espectadors i espectadores, com participants actius, és un dels pilars vertebradors d’aquest projecte.

L’exposició tindrà lloc a l’Espai Llimera (carrer de Timoneda, 6, 46008 València, València).

Concurs de rondalles ‘Terra narrada’. Després de l’interès mostrat l’any passat per les persones del col·lectiu per l’escriptura de poemes i relats, enguany volem potenciar aquesta inquietud artística mitjançant un concurs de creació de rondalles, ja que són una bona manera d’ajudar a treballar el procés creatiu dels usuaris i usuàries que formen part de les diferents associacions que componen COCEMFE València.

Les persones guanyadores seran convidades a llegir els seus relats en la jornada d’arts escèniques que es desenvoluparà dins de la segona edició del Cicle Cultural ‘Descobrim’: dijous, 9 de juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra 46020 – València)

Debat: ‘Cap a una cultura inclusiva’. Sota aquesta premissa, volem obrir un intercanvi d’idees entre diferents figures de l’àmbit cultural i social de la província de València amb la finalitat d’extraure una sèrie de reflexions i conclusions crítiques que ens permeten millorar la inclusió del col·lectiu entre els espais culturals. Les dates i espai de realització d’aquest esdeveniment queden pendents de confirmació.

II Jornada Cultura ‘Descobrim’. Jornada en la qual es proporcionarà, a aquelles persones que decidisquen  animar-se a participar, un espai d’expressió artística per a mostrar disciplines com el cant, el recital poètic, o la lectura de relats curts, entre altres propostes.

Dijous, 9 de juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

El calendari d’esdeveniments s’actualitzarà a mesura que es tanquen dates i horaris dels esdeveniments pendents. No perdeu l’atenció al nostre web!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

BASES PARTICIPACIÓ CONCURS DE RONDALLES

BASES PARTICIPACIÓ CONCURS DE RONDALLES (CASTELLANO)

Es desenvoluparà dins de la segona edició del Cicle Cultural ‘Descobrim’ (Dijous , 9 de Juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (Calle Prudenci Alcón i Mateu 3, bajo izq. 46020 – València)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

BASES PARTICIPACIÓ JORNADA CULTURAL

BASES PARTICIPACIÓ JORNADA CULTURAL (CASTELLANO)

Dijous, 9 de juny a les 19.00 hores, al Teatre Círculo de Benimaclet (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Amb la col.laboració de: