Skip to content

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ VIGENTS

logo caixa popular

CAIXA POPULAR

Caixa Popular és una banca cooperativa valenciana Té una clara vocació social generant valor en la societat valenciana.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • Productes Financers amb condicions financeres especials per a les entitats federades a COCEMFE València
 • Assessorament financer personalitzat per a les entitats federades a COCEMFE València

ADAMS

ADAMS és una empresa editorial i de formació que des de 1957 treballa per a oferir productes i serveis de qualitat per als seus clients.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • 3 Beques Anuals amb un descompte del 50% en despeses de matrícula, mensualitats i material a persones usuàries de COCEMFE València o persones associades de les entitats federades.
 • Accés preferent a través del portal als cursos formatius gratuïts per a personal tècnic de la Federació i entitats federades.
 • Accés preferent a través del portal als cursos formatius gratuïts per a persones desocupades associades de les nostres entitats i persones usuàries de COCEMFE València

FRAU

PSICOMÉDICOS FRAU és un centre de reconeixement de conductors vinculat a la nostra entitat ADEMVA (Associació d’Esclerosi Múltiple Verge dels Desemparats)

Avantatges per a COCEMFE València:

 • Descompte en el subministrament de les revisions mèdiques per a les associacions, persones associades, familiars i personal tècnic de COCEMFE València.
FUNDACIÓ JUAN MUÑOZ BASTIDE

FUNDACIÓ JUAN MUÑOZ BASTIDE

La Fundació de la Comunitat Valenciana Juan Ignacio Muñoz Bastide és una entitat sense ànim de lucre concebuda pel seu fundador, Joan I. Muñoz, com un instrument facilitador i divulgador de la realitat i de les necessitats de moltes persones que amb dany cerebral adquirit, persones amb alteracions neurològiques o neurodegeneratives o persones que pateixen trastorns del neurodesenvolupament.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • La col·laboració es dirigeix a augmentar la qualitat de la intervenció oferida per part de totes dues entitats als seus respectius col·lectius d’atenció a través d’intervencions especialitzades.
 • Compartir recursos i mitjans, físics, personals i xarxes de comunicació i intentar la consecució d’altres nous, per a una major cobertura de les necessitats detectades en les persones ateses.

RODEM
ORTOPEDIA Y MOVILIDAD

Rodem és una empresa valenciana amb la missió de cobrir les necessitats de mobilitat, autonomia i de posicionament de les persones amb diversitat funcional.

Amb aquest objectiu, Rodem disposa d’un equip de professionals capaços de donar un servei d’assessorament i adaptació del producte. A més a més, l’empresa disposa d’un servei tècnic propi amb els coneixements i ferramentes necessàries per a donar el servei postvenda de qualsevol marca del mercat nacional i europeu.
Avantatges per a COCEMFE València:
 • Gratuïtat i descompte en diferents productes i serveis oferits per Rodem per als usuaris i usuàries de COCEMFE València.

GSOFT

Gsoft és una empresa que es situa en el sector de les noves tecnologies en desenvolupament de software i aplicacions a mesura.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • El present conveni de col·laboració té per objecte l’organització d’una convocatòria anual amb l’objectiu de beneficiar a una de les entitats federades a COCEMFE València en el disseny i elaboració d’un espai web.

FUNDACIÓN CIBERVOLUNTARIOS

 

Cibervoluntarios és una ONG espanyola de referència internacional centrada a impulsar una transició digital inclusiva i eliminar la bretxa digital. Pionera a escala mundial en la creació i gestió d’una xarxa de voluntariat tecnològic, Cibervoluntarios facilita formació gratuïta en competències digitals a milers de persones cada any, promovent la innovació social i l’empoderament de la ciutadania gràcies a l’ús de la tecnologia.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • Formació gratuïta en matèria de competències digitals per als usuaris i usuàries de COCEMFE València
 

COLEGIO OFICIAL DE TERAPEUTAS OCUPACIONALES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Entre les competències del Colegio Oficial de Terapeutas Ocupacionales de la Comunitat Valenciana (COTOCV) es troba assumir la representació i defensa dels interessos col·lectius dels i les terapeutes ocupacionals, així com de la Teràpia Ocupacional, la qual es regeix amb l’objectiu de capacitat a les persones per a participar en les activitats de la vida diària.

Avantatges per a COCEMFE València:

 • A través d’aquest conveni de col·laboració, les dues parts es comprometen a la realització de treballs que identifiquen les necessitats de les persones amb discapacitats que requereixen productes, suport o ajudes tècniques per al seu accés al món digital.

   

 

INSUIT

Tal com afirmen al seu web, “en inSuit busquem aconseguir que totes les pàgines web del món siguen accessibles i senzilles d’utilitzar per a qualsevol persona, independentment de les seues capacitats i preferències. És a dir, busquem un accés universal Al Web”

Avantatges per a COCEMFE València:

 • Entre altres aspectes, mitjançant aquest conveni de col·laboració, les parts acorden la implantació i manteniment gratuït de la ferramenta inSuit al web de COCEMFE València (https://cocemfevalencia.org) 

INIMA

INIMA és un equip interdisciplinari de neurorehabilitació  a domicili que se centra en millorar la qualitat de vida de cada pacient, augmentar la seva autonomia i fer que el dia a dia sigui més còmode per a pacient-cuidador-família sent tots un ecosistema d’ajuda en els cuidats.


Avantatges per a COCEMFE València:

 • Descomptes especials per a persones associades a entitats de COCEMFE València
 • Facilitat de pagament a persones associades a entitats de COCEMFE València
 • Col·laboració de INIMA en actes o activitats organitzades per la federació proporcionant Marxandatge

TEATRO CÍRCULO

Teatro Círculo és un centre de creació producció teatral, i exhibició d’arts vives contemporànies amb companyia estable, un laboratori, un taller d’entrenament i un espai d’acollida de residències valenciana.

Avantatges per a COCEMFE Valencia:

 • Col·laboració amb les nostres entitats per a fomentar l’accés a una cultura inclusiva
 • Participació en el projecte “Teatro del pueblo para el pueblo
 • Creació del grup crític d’Oci Inclusiu de COCEMFE València
 • Accés a entrades i descomptes exclusius per a entitats federades a COCEMFE València.