CICLE CULTURAL DESCOBRIM

CICLE CULTURAL DESCOBRIM. SETEMBRE 2021

Des de COCEMFE València posem en marxa la I edició del ‘CICLE CULTURAL DESCOBRIM’ , una iniciativa que tracta de propiciar un espai cultural d’intercanvi d’expressions artístiques , treballar en la democratització de l’accés a la cultura per a les persones integrants del col·lectiu i fomentar el consum de productes culturals entre els membres de les diferents associacions que componen COCEMFE València, entre altres fins.

Per a això, durant el mes de setembre de 2021, durem a terme 4 activitats en les quals la participació activa de les persones que formen COCEMFE València serà vital:

Exposició fotogràfica “Llars sense veu” que busca mostrar la realitat del col·lectiu enfront del confinament domiciliari viscut en el territori Valencià entre març i maig de 2020.

Exposició ‘Art divers’: mostra del treball artístic en disciplines com a pintura, manualitat o escultura de persones vinculades a COCEMFE València.

Debat: ‘És la cultura integradora?’. Sota aquesta premissa, l’acte, que se celebrarà el pròxim 10 de setembre a les 19h a la seu de Caixa Popular del carrer Cirilo Amorós, 17, convidarà a diferents personalitats de la cultura valenciana a debatre i analitzar la situació del sector quant a accessibilitat es refereix.

Jornada Cultura ‘Descobrim’. Jornada en la qual es proporcionarà, a aquelles persones que decidisquen animar-se a participar, un espai d’expressió artística per a mostrar disciplines com el cant, el recital poètic, o la lectura de relats curts.

Amb la col.laboració de: