Skip to content
III CICLE CULTURAL DESCOBRIM. MAIG-JUNY 2023

III CICLE CULTURAL DESCOBRIM. MAIG-JUNY 2023

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

III CICLE CULTURAL DESCOBRIM. MAIG-JUNY 2023

Tercera edició Cicle Cultural ‘Descobrim’, sota el lema “Coratge”

Aquesta tercera edició, que es desenvoluparà sota el lema “Coratge”, mantindrà el caràcter d’anys anteriors, però apostarà per aprofundir en la formació, proposant un taller de teatre dirigit a persones integrants de les diferents associacions que formen part de COCEMFE València.

Al llarg dels mesos de maig i juny de 2023 es realitzaran una sèrie d’activitats transversals que recorreran disciplines com ara la fotografia, la poesia, la música o el ja esmentat teatre.

III CICLE CULTURAL DESCOBRIM. MAIG-JUNY 2023

ACTIVITATS PREVISTES:

Taller de teatre ‘Misto’:

‘Misto’ és una proposta de taller de teatre que acollirà el Teatre Círculo, ubicat al barri de Benimaclet (València), entre els mesos de maig i juny de 2023. Dirigit a un grup reduït, l’activitat posarà el focus en la interpretació com a via d’introducció al món del teatre en 11 sessions. El taller conclourà amb la interpretació d’una escena a la Jornada d’Arts Escèniques ‘Descobrim’ que tindrà lloc el diumenge 11 de juny al mateix teatre.

Dates:

Dilluns 8 de maig, dimarts 9, dilluns 15, dimarts 16, dilluns 22, dilluns 29, dilluns 5 de juny, dijous 8, divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11.

Espai:

Teatro Círculo (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Exposició fotogràfica ‘Sense Barreres’:

L’exposició ‘Sense Barreres’ és el resultat del concurs fotogràfic homònim organitzat per COCEMFE València, amb l’impuls de Caixa Popular, per a visibilitzar la plena inclusió de les persones amb discapacitat dins de la societat i la cultura valenciana.

Dates:

per determinar

Espai:

per determinar

Jornada d’Arts Escèniques ‘Descobrim’:

Jornada en la qual es proporcionarà, a aquelles persones que decidisquen  animar-se a participar, un espai d’expressió artística per a mostrar disciplines com el cant, el recital poètic, o la lectura de relats curts, entre altres propostes impulsades per membres de les associacions que integren COCEMFE València, així com artistes professionals convidats.

Dates:

Diumenge 11 de juny

Espai:

Teatro Círculo (Carrer Prudenci Alcón i Mateu 3, baix esquerra, 46020 – València)

Col·loqui: “Com comuniquem la discapacitat?”

Una vegada més, COCEMFE València torna a la seu de Caixa Popular ubicada al carrer Cirilo Amorós de València per a reflexionar al voltant de la discapacitat a través d’un col·loqui. En aquesta ocasió, conversarem sobre com es comunica la discapacitat en l’actualitat repassarem la seua evolució al llarg del temps i explorarem noves vies d’expressió, amb professionals del sector.

Dates:

per determinar

Espai:

Seu de Caixa Popular (Carrer de Cirilo Amorós, 17, 46004 València, Valencia)

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas