Saltar al contenido

Nou grup de formació al programa ‘Itineraris d’inserció per a Dones amb discapacitat’

Iniciem setmana de formació amb un nou grup de sis dones participants del programa d’ 'Itineraris d'inserció per a Dones amb discapacitat' que estem duent a terme des de juliol de 2022 a COCEMFE VALÈNCIA.

 

Iniciem setmana de formació amb un nou grup de sis dones participants del programa d’ ‘Itineraris d’inserció per a Dones amb discapacitat’ que estem duent a terme des de juliol de 2022 a COCEMFE VALÈNCIA.

Aquesta actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, com a part de la resposta de la unió a la pandèmia de COVID-19.

Durant aquesta setmana treballarem aspectes com l’autoconeixement, la identificació de l’objectiu professional, els diferents recursos i tècniques de cerca d’ocupació, les eines necessàries, per a millorar la seua ocupabilitat, a més de fomentar la seua motivació i autonomia a l’hora de buscar treball.

L’assistència a aquestes accions formatives està becada per Caixa Popular, que contribueix d’aquesta manera a la inserció laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas