COCEMFE València continua promovent la integració laboral de persones amb discapacitat

COCEMFE València continua desenvolupant el projecte “Servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat”. Amb aquest projecte s’està integrant en el món laboral a dones i homes amb discapacitat per a normalitzar la seua situació, i que la societat deixe de veure a la persona amb discapacitat des d’una actitud protectora i paternalista i que comence a veure-les com a persones capaces de dur a terme una activitat laboral.

En estos primers sis mesos s’ha atés 211 persones amb discapacitat de nova incorporació a la borsa d’ocupació de COCEMFE València (actualment la borsa d’ocupació compta amb 1693 persones inscrites). S’han gestionat un total de 238 ofertes d’ús de diversos perfils, aconseguint un total de 124 contractacions, tant en empreses ordinàries com en centres especials d’ocupació.

Este projecte s’està executant gràcies a la subvenció de 44.500 euros procedent de la Convocatòria del Pla de Prioritats de Fundació ONCE, dins del Pla d’ocupació i formació, i a altres subvencions públiques i privades, entre altres.