Política de Privacitat

Responsable del Fitxer

  • Responsable de la web: COCEMFE Valencia: Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València.
  • Dades Registrals: COCEMFE València registra degudament els fitxers amb dades de caràcter personal davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades
Dades dels usuaris

En compliment del Reglament Europeu de Protecció de dades, 679/2016, de la Unió Europea, l’informem que les dades seran incorporades a un tractament de dades informatitzat titularitat de COCEMFE València, amb la finalitat d’incorporar-los a la base de dades de l’Agència de Col·locació de la nostra entitat. En compliment de la normativa vigent, COCEMFE València, garanteix que ha adoptat les mesures, tècniques i organitzatives, necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit. Li recordem que en qualsevol moment podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició i exercir altres drets enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: COCEMFE VALÈNCIA, C / Torres 12 B, 46018, València.

Us de Cookies

Per saber més sobre les cookies segueix aquest enllaç.

Versió

Aquest Avís Legal és de data 2018.07.26 i qualsevol modificació dels seus termes serà publicada a la pàgina web.