Skip to content

COCEMFE València signa un Conveni de col·laboració amb Daas Group empresa Valenciana guardonada amb el premi Reina Letizia de Tecnologies d’Accessibilitat pel seu programa d’accessibilitat Web inSuit

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

En el marc d’aquest conveni COCEMFE València, ha incorporat en la seva pàgina web, el sistema d’accessibilitat web inSuit, facilitant amb les seves diverses eines, segons la necessitats de cada persona, l’accés a la informació d’interès per a les persones amb discapacitat i les seves famílies. Així com, altres informacions com les convocatòries d’ajudes de les administracions públiques o privades, informació de la nostra borsa d’ocupació i activitats de formació, d’Accessibilitat, Sanitat, i Contra la bretxa digital.

En l’acte el president de la Federació Pascual Castelló i el director de l’empresa Daas GroupJuan Antonio Cebollada, van constatar com a principals objectius “el fomentar la difusió entre les administracions publiques de les lleis d’accessibilitat que obliguen a complir amb els estàndards i normatives de l’accessibilitat web, tal com recull el Reial decret 1112/2018 que va culminar la seva moratòria el passat 20 de setembre de 2020. Així com donar a conèixer la problemàtica de l’accessibilitat web i impulsar l’adopció d’eines d’accessibilitat com inSuit per a garantir l’accés als continguts i serveis de la web, a persones amb discapacitat, adults majors, i persones amb falta de coneixements tecnològics, o diferents problemes per a navegar en la web.

Amb aquest conveni la Federació COCEMFE València se suma al “Club d’Entitats i Institucions amigues de la “Accessibilitat Web” al costat de COCEMFE CV i COCEMFE Alacant, que disposen del sistema inSuit en les seues quatre pàgines web.

InSuit és una eina que permet a la persona usuària navegar amb interfícies adaptades a les seues necessitats, des de qualsevol ordinador i de manera gratuïta per a l’usuari, triant diferents maneres de navegació sense la necessitat de perifèrics ni maquinari addicional. Aquestes maneres de navegació són amb teclat, per comandos de veu, amb sons, amb polsador o amb comunicació augmentada. També disposa d’un lector de pantalla en el núvol i és compatible amb lectors de pantalla. Aquesta ajuda està destinada a tota mena de discapacitat física, sensorial o auditiva: disminució o falta de visió, daltonisme, dificultat o falta de mobilitat en mans i braços, amb dificultats per a la parla, discapacitat cognitiva o dislèxia. InSuit també fa més senzill navegar per a persones majors o amb poques capacitats digitals.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas