Skip to content

CONVENIOS DE COLABORACIÓN VIGENTES

logo caixa popular

CAIXA POPULAR

Caixa Popular és una banca cooperativa valenciana Té una clara vocació social generant valor en la societat valenciana.

Avantatges per a COCEMFE València:

  • Productes Financers amb condicions financeres especials per a les entitats federades a COCEMFE València
  • Assessorament financer personalitzat per a les entitats federades a COCEMFE València

ADAMS

ADAMS és una empresa editorial i de formació que des de 1957 treballa per a oferir productes i serveis de qualitat per als seus clients.

Avantatges per a COCEMFE València:

  • 3 Beques Anuals amb un descompte del 50% en despeses de matrícula, mensualitats i material a persones usuàries de COCEMFE València o persones associades de les entitats federades.
  • Accés preferent a través del portal als cursos formatius gratuïts per a personal tècnic de la Federació i entitats federades.
  • Accés preferent a través del portal als cursos formatius gratuïts per a persones desocupades associades de les nostres entitats i persones usuàries de COCEMFE València

FRAU

PSICOMÉDICOS FRAU és un centre de reconeixement de conductors vinculat a la nostra entitat ADEMVA (Associació d’Esclerosi Múltiple Verge dels Desemparats)

Avantatges per a COCEMFE València:

  • Descompte en el subministrament de les revisions mèdiques per a les associacions, persones associades, familiars i personal tècnic de COCEMFE València.
FUNDACIÓ JUAN MUÑOZ BASTIDE

FUNDACIÓ JUAN MUÑOZ BASTIDE

La Fundació de la Comunitat Valenciana Juan Ignacio Muñoz Bastide és una entitat sense ànim de lucre concebuda pel seu fundador, Joan I. Muñoz, com un instrument facilitador i divulgador de la realitat i de les necessitats de moltes persones que amb dany cerebral adquirit, persones amb alteracions neurològiques o neurodegeneratives o persones que pateixen trastorns del neurodesenvolupament.

Avantatges per a COCEMFE València:

  • La col·laboració es dirigeix a augmentar la qualitat de la intervenció oferida per part de totes dues entitats als seus respectius col·lectius d’atenció a través d’intervencions especialitzades.
  • Compartir recursos i mitjans, físics, personals i xarxes de comunicació i intentar la consecució d’altres nous, per a una major cobertura de les necessitats detectades en les persones ateses.