Firma de conveni de col·laboració amb Rodem Ortotec

El president de COCEMFE València Juan Mondéjar i el Gerent de Rodem Ortotec, Elies Soler, han firmat esta setmana un Conveni de col·laboració entre ambdós entitats amb l’objectiu de beneficiar els associats a les entitats federades a COCEMFE València. 

Rodem és una empresa valenciana molt vinculada al teixit associatiu de la nostra província convertint-se en l’ortopèdia de referència especialitzada en mobilitat de la zona de Llevant.

Juan Mondéjar destaca este tipus de convenis com molt necessaris per a acostar el teixit empresarial local als associats de les nostres entitats. És una línia que s’ha de seguir durant els pròxims mesos. 

Dins del conveni trobem descomptes exclusius en la totalitat de productes i servicis oferits per Rodem per als associats amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física, millorant la seua mobilitat i, per tant, augmentar la seua independència i fer que aconseguisquen més llibertat.

Un altre punt important del conveni, és el compromís de participació en activitats relacionades amb les nostres associacions i el compromís per part de l’empresa de continuar apostant per la contractació de persones amb certificat de discapacitat. 

En les pròximes setmanes es realitzarà una campanya de difusió per part de COCEMFE València per a fer arribar tota la informació necessària a les Associacions de com poder accedir al descompte oferit.