Skip to content

Fundació Bancaixa-Bankia aposta pels Itineraris socio laborals per a persones amb discapacitat

COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

COCEMFE València ha desenvolupat des de gener a juny 2021 el projecte “CAPACITAME”, on s’han traçat itineraris laborals personalitzats a 15 persones amb i especials dificultats d’inserció laboral discapacitat (8 dones i 7 homes), amb l’objectiu que adquiriren les competències, eines i autonomia necessàries per a la cerca d’ocupació.

Els itineraris han inclòs sessions d’atenció individuals i grupals, d’informació, orientació laboral, formació en competències, atenció social i derivacions a recursos que han millorat les condicions de vida de les persones ateses i la seua autonomia a l’hora de buscar ocupació.

En finalitzar el projecte, el 60% de les persones participants ha aconseguit una ocupació i la resta, reconeixen haver millorat les seues competències soci-laborals per a continuar buscant ús de manera autònoma.

Des de COCEMFE València considerem que l’acompanyament en la cerca d’ocupació permet a les persones millorar la seua autoestima, confiança i competències a l’hora de buscar ocupació i noves oportunitats formatives i/o laborals.

Aquest projecte s’ha executat gràcies a la subvenció de 10.000 euros procedent de la 7a Convocatòria de Fundació Bancaixa i Bankia CAPACES, dirigida a persones amb capacitats diferents a la Comunitat Valenciana i que té com a objectiu contribuir a una societat més justa i en igualtat d’oportunitats.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas