Setmana de Formació Online en els nostres programes d’itineraris individualitzats per a persones amb discapacitat

El servei d’integració laboral de COCEMFE València ha iniciat els tallers grupals de millora d’ocupabilitat dins dels nostres programes d’Itineraris individualitzats per a persones amb discapacitat.

Aquestes dues últimes setmanes hem impartit cursos en modalitat en línia on les persones beneficiàries del programa, han pogut treballar l’autoconeixement i objectiu professional com a punts de partida per a la cerca d’ocupació. Ens hem acostat al mercat laboral per a conéixer la situació actual d’aquest, les vies d’accés i les competències més valorades per les empreses. I s’han facilitat les claus per a tindre unes eines adequades per a buscar una ocupació

En les pròximes setmanes, es continuarà aprofundint en temes relacionats amb la cerca d’una oportunitat laboral i el procés de selecció. La setmana que ve s’impartiran dos tallers presencials sobre Recursos 2.0 de cerca activa d’ocupació. Des de COCEMFE València garantim la seguretat aplicant protocols anti-covid.

Aquest projecte s’executarà gràcies a la subvenció  procedent de la 7a Convocatòria de Fundació Bancaixa i Bankia CAPACES, dirigida a persones amb capacitats diferents a la Comunitat Valenciana i que té com a objectiu contribuir a una societat més justa i en igualtat d’oportunitats.

I gràcies a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la convocatòria de programes d’interés general de l’assignació tributària del 0,7 % de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques en la Comunitat Valenciana.