Skip to content

ADAI-CV rep la donació de la iniciativa Xapes Solidàries València.

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

Esta setmana l’associació ADAI-CV, Associació d’Afectats d’Ictus de la Comunitat Valenciana,  federada a COCEMFE València , ha rebut de Xapes Solidàries València un total de 750 € de donació. ADAI-CV va ser triada guanyadora el passat mes de Novembre entre altres associacions de COCEMFE València gràcies a la col·laboració entre les dos entitats. 

La donació es va aconseguir amb la venda de xapes on l’import íntegre es va destinar a l’associació. En l’entrega de la donació, Juan Mondéjar, president d’ADAI-CV i COCEMFE València ha destacat la importància de les noves iniciatives  associades als jóvens. “És una forma que coneguen el teixit associatiu que tenim en la Província i les necessitats que podem tindre”.

En breu es tornarà a llançar la convocatòria interna entre les associacions de COCEMFE València perquè presenten els seus propis projectes i que siguen beneficiàries de la recaptació mensual aconseguida per la venda de Xapes Solidàries.

Recordem que COCEMFE València participa en el projecte des de la seua creació en 2018, ajudant econòmicament a la Comunitat Pokemon València. A l’Agost de 2018 es va obrir la convocatòria entre les associacions perquè presentaren un projecte social i destinar els diners de la venda de les xapes solidàries.

Dels 5 projectes presentats, han sigut tres les associacions de COCEMFE València que han rebut l’associació.

Per a 2019 la intenció per ambdós parts és beneficiar almenys a 4 associacions més.

Per a més informació:

https://chapassolidariasvalencia.es/

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas