Skip to content

Arantxa Guirao Bosch, guanyadora de la segona edició del concurs fotogràfic Sense Barreres

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

  • La inauguració de l’exposició resultant tindrà lloc el dijous 25 de gener a la seu de Caixa Popular del carrer Ciril Amorós

 

  • El reconeixement està dotat amb una retribució econòmica de 1.000€


  • Salma Jareño Martínez y Jesús Lorenzo Agea s’han fet amb el segon i tercer premi respectivament

 

El passat dimecres, 10 de gener, el jurat establert pel comité organitzador del concurs fotogràfic Sense Barreres va decidir per unanimitat que la fotografia presentada per Arantxa Guirao Bosch  sota el títol ‘Surf Amable’ ha resultat guanyadora de la segona edició d’aquesta iniciativa cultural coordinada per COCEMFE València amb l’impuls de Caixa Popular i la col·laboració de l’Ajuntament de València. Aquest primer premi està dotat amb una retribució econòmica de 1.000€.

D’altra banda, Salma Jareño Martínez amb la seua fotografia ‘Al centre de la dansa’, i Jesús Lorenzo Agea amb ‘Aldahir tocant el trombó’, s’han fet amb el segon i tercer premi, dotats amb 200€ i 100€, respectivament.

Per la seua part, Maria José Martínez Casamayor, presidenta de COCEMFE Valencia ha assegurat que “un any més el concurs Sense Barreres ha superat les nostres expectatives tant quant a la quantitat de fotos rebudes, així com en la qualitat d’aquestes. Una resposta que ens fa molt feliços i reforça la nostra confiança en la continuïtat del projecte al costat de Caixa Popular”.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dijous 25 de gener, a les 18:30 hores, a la seu de Caixa Popular del carrer Ciril Amoròs de ValènciaL’exposició resultant del concurs es podrà visitar fins al 2 de febrer i estarà integrada per un total de 10 fotografies, entre les més de 120 presentades, que inclouran els treballs de les ja esmentades Arantxa Guirao Bosch, Salma Jareño Martínez i Jesús Lorenzo Agea, així com les imatges realitzades per Begoña Cosin Moya, José Lacomba, Mario López Tormo, Marta Méndez Moragues, Óscar Emilio Barrera Tévar i Reyes Cerdà Mira.

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas