COCEMFE València aposta per la formació en Responsabilitat Social

COCEMFE València ha organitzat el curs “Responsabilitat Social en el Tercer Sector” del 4 al 15 d’octubre de 2019 amb una duració de 16 hores que ha impartit Mc Formació en la seu de l’entitat. En el curs han participat membres de junta directiva, voluntaris/as i personal tècnic tant de la pròpia federació com de les seues associacions adscrites: ASHECOVA, AXEM Àrea 13, ASEM CV, ACVEM CV, ASIDIT, ADEMVA, RETINA CV, AETH CV, ADAI CV, AVD i AVALUS.

Aquesta formació s’ha realitzat gràcies a la subvenció procedent de la Convocatòria de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Les associacions han declarat “per als col·lectius que formem part del Tercer Sector és molt important comptar amb aquesta formació específica que ens permeta conéixer que responsabilitat tenim cap a la societat, cap al medi ambient i cap a les nostres pròpies entitats i les persones que les formen, tant èticament, com legalment”.