COCEMFE València continua desenvolupant els Itineraris individuals de inserció per a dones amb discapacitat

L’equip del Servici d’Integració Laboral de COCEMFE València continua realitzant  accions d’orientació dins dels programa “Itineraris de inserció per a dones amb discapacitat” finançiat per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu.

En els programen participen usuàries de la nostra borsa amb la finalitat de desenvolupar activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i reforçar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que millors la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

Les pròximes accions formatives planificades inclouen temàtiques molt importants com a oportunitats del mercat laboral per a persones amb discapacitat, motivació a l’hora d’encarar la busca d’ocupació o un taller d’habilitats socials. Com a novetat aquest any i per adaptació a la nova realitat de la pandèmia es treballarà tant de forma presencial com de forma on-line.

Des de COCEMFE València es continua apostant pels itineraris individualitzats com a metodologia de treball amb les persones de la nostra borsa interessades a participar en els nostres projectes d’inserció.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”