COCEMFE València firma conveni de col.laboració amb Adams Formació

El president de COCEMFE València Pascual Castelló i el Director d’Adams Formación València Salvador Penadés han signat recentment un Conveni de col·laboració entre totes dues entitats amb l’objectiu de beneficiar els associats a les entitats federades a COCEMFE València. 

Adams és un centre de formació referent a València, especialitzats en la preparació per a oposicions del sector públic tant presencial com online i formació per a persones desocupades.

Pascual Castelló destaca la necessitat d’acostar l’Ocupació Pública al nostre col·lectiu, com una via més d’accés a l’ocupació. Aquest tipus de convocatòries passa per un excel·lent moment i és una interessant via per a aconseguir un treball estable en l’Administració. A les nombroses places autonòmiques, locals i estatals, oferides per les diferents Administracions, s’uneixen bones previsions i continuïtat per als pròxims anys

Dins del conveni trobem descomptes tant en matrícula com en material necessari per a la preparació d’oposicions.

Concretament, Adams Formación, ofereix 3 beques anuals a persones usuàries o associades que estiguen interessades en opositar.

També ofereixen un servei d’assessorament especialitzat i una oferta de formació gratuïta  àmplia per a la millora de l’ocupabilitat del col·lectiu.

Un altre punt important del conveni, és el compromís per part de l’empresa d’apostar per la contractació de persones amb certificat de discapacitat. En les pròximes setmanes es realitzarà una campanya de difusió per part de COCEMFE València per a fer arribar tota la informació necessària a les Associacions de com poder accedir als avantatges signats per totes dues entitats.