COCEMFE València ha desenvolupat en 2019 el programa d’Itineraris d’inserció laboral “Buscando empleo en la era digital”

COCEMFE València ha desenvolupat en 2019 el programa d’Itineraris d’inserció laboral “Buscando empleo en la era digital”, dirigit a persones amb discapacitat desempleades i que presentaven altres condicions especials de vulnerabilitat, finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la convocatòria de programes d’interés general de l’assignació tributària del 0,7 % de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques en la Comunitat Valenciana.

L’objectiu principal del programa ha sigut millorar l’ocupabilitat de les persones ateses. S’ha portat a terme accions individualitzades d’orientació laboral, alfabetització digital, atenció social i intermediació laboral.També hem realitzat accions grupals per a la millora de competències laborals i digitals.

S’han atés un total de 20 persones, un 55% homes i un 45% dones, que han participat en les diferents activitats i han pogut accedir a processos selectius i recursos formatius.

El 80% de les persones participants han aconseguit una ocupació.

En l’avaluació final, les persones participants han reconegut haver millorat el seu nivel de comeptències socio-laborals i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.