COCEMFE València organitza una jornada d’entrevistes de treball per a les nostres usuàries d’itineraris individualitzats

La setmana passada COCEMFE València va organitzar una jornada d’entrevistes per a les nostres usuàries d’itineraris individualitzats. L’objectiu de la jornada va ser posar en pràctica totes les competències necessàries per a realitzar una entrevista òptima de treball.


Vam poder comptar amb la col·laboració de dues empreses, Jera Avanza i Corvan SI que van participar de manera activa en l’activitat realitzant les entrevistes de treball per als diversos perfils que trobem entre les nostres usuàries.

Encara que era una pràctica dins del Programa d’itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat, les empreses, s’han compromés a valorar tots els perfils entrevistats per a futurs processos de selecció.

Les usuàries van valorar molt positivament l’activitat ja que han pogut conéixer empreses reals i continuar avançant en la seua millora d’ocupabilitat per a aconseguir el seu objectiu d’inserció laboral.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”