COCEMFE València participa en “Most people cutting hair” – El nombre més gran de talladors de pèl

COCEMFE València participarà en “Most people cutting hair – El nombre més gran de talladors de pèl” esdeveniment en què es pretén batre el rècord de talladors de pèl, i que per altra banda siga una campanya solidària per a fer més visibles a diferents col·lectius, amb un estand per a donar informació de les nostres Associacions i dels diferents programes que du a terme la Federació.

L’Esdeveniment tindrà lloc el pròxim dia 7 d’Abril (Diumenge) en el Tram IX de l’Antic Llit del riuTúria. Comptarà amb la prova per a aconseguir Rècord Guinness i amb activitats complementàries de caràcter lúdic, on tindrem un escenari amb actuacions en directe, zona d’oci amb barres menjar i beguda, Fira professional del sector, Estand solidarios…

La prova per a batre el rècord guiness, consistix a reunir al nombre més gran de talladors de pèl, i superar el rècord actual que és de 1.214 talladors de pèl i va ser aconseguit per UNITED DANKS INTERNATIONAL (Japó) , l’11 de novembre de 2014. 

EL RECORD A ACONSEGUIR és de 1.300 talladors de pèl a València -espanya. Vos sol·licitem la vostra col·laboració en este sentit. Cada CORTADOR/AR – MODEL haurà de fer una aportació econòmica solidària de 10 Euros (per parella) .

La recaptació de fons es destinarà en primer lloc per a ADACAM, com a organitzador de l’esdeveniment, assignant una donació a les ONGs que col·laboren TISORES SOLIDÀRIES, RETINA COMUNITAT VALENCIANA i L’Associació Nacional IRAILA, INICIATIVES PER AL FINANÇAMENT DE LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL. 

Si esteu interessats i interessades a participar en este rècord Guines, ens haureu d’avisar manant un correu a activitats@cocemfevalencia.org indicant el nom de la persona que farà de tallador (que el dia de l’esdeveniment haurà de vindre acompañado/a d’una persona que faça de model) , abonant en COCEMFE València els 10Euros.

http://unpocodetiesmucho.org