Finalitza el segon grup de dones participants del programa d’itineraris en COCEMFE València

Finalitza el segon grup de dones participants del programa d’itineraris la setmana formativa amb la seua motivació de gom a gom per a continuar afrontant la cerca d’ocupació. Destaquen la professionalitat i proximitat de l’equip de COCEMFE València, la qualitat i diversitat de la informació facilitada i es comprometen a posar en marxa les estratègies i trucs aconsellats.

Ja són 11 persones les que han passat per aquesta formació grupal dins del programa d’itineraris i els agraïm la seua participació i interés.

Ens agradaria destacar la qualitat humana que han demostrat, compartint part de la seua experiència vital amb les companyes i mostrant una enorme empatia.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”