Skip to content

Les usuàries del programa d’itineraris participen en una dinàmica de grups en Caixa Popular

COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

Caixa Popular ens ha obert les seues portes per a desenvolupar una Dinàmica de grups amb les dones participants del ‘Programa d’Itineraris per a Dones amb discapacitat’ el qual ha significat una Aquesta oportunitat per a posar en pràctica les nostres habilitats i competències en un procés selectiu.

Agrair a Caixa Popular la seua rebuda tan cordial, compartint el seu espai i temps amb nosaltres, així com la professionalitat mostrada, indicant aspectes de millora en la nostra participació de la dinàmica, per a potenciar la nostra ocupabilitat. D’altra banda, també és important remarcar la sensibilitat cap al nostre col·lectiu per part de Caixa Popular, qui a cuidat cada detall i ha fet possible l’accés a totes les participants del programa que han volgut assistir.

Aquest tipus d’accions de bones pràctiques i implicació per part de les nostres empreses i esperem que servisquen d’exemple a unes altres que en qualsevol moment desitgen col·laborar amb la inserció laboral de persones amb discapacitat.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

Este proyecto pertenece a la convocatoria de itinerarios integrados para la inserción sociolaboral de personas en situación o riesgo de exclusión social 2023 de la Vicepresidencia Segunda y Conselleria de Servicios Sociales, Igualdad y Vivienda y está cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa del Fondo Social Europeo Plus (FSE+) de la Comunitat Valenciana 2021-2027.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas