Skip to content

Les usuàries del programa d’itineraris participen en una dinàmica de grups en Caixa Popular

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

Caixa Popular ens ha obert les seues portes per a desenvolupar una Dinàmica de grups amb les dones participants del ‘Programa d’Itineraris per a Dones amb discapacitat’ el qual ha significat una Aquesta oportunitat per a posar en pràctica les nostres habilitats i competències en un procés selectiu.

Agrair a Caixa Popular la seua rebuda tan cordial, compartint el seu espai i temps amb nosaltres, així com la professionalitat mostrada, indicant aspectes de millora en la nostra participació de la dinàmica, per a potenciar la nostra ocupabilitat. D’altra banda, també és important remarcar la sensibilitat cap al nostre col·lectiu per part de Caixa Popular, qui a cuidat cada detall i ha fet possible l’accés a totes les participants del programa que han volgut assistir.

Aquest tipus d’accions de bones pràctiques i implicació per part de les nostres empreses i esperem que servisquen d’exemple a unes altres que en qualsevol moment desitgen col·laborar amb la inserció laboral de persones amb discapacitat.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

Este proyecto pertenece a la convocatoria de itinerarios integrados para la inserción sociolaboral de personas en situación o riesgo de exclusión social 2023 de la Vicepresidencia Segunda y Conselleria de Servicios Sociales, Igualdad y Vivienda y está cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa del Fondo Social Europeo Plus (FSE+) de la Comunitat Valenciana 2021-2027.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas