Nova comissió “Contra la bretxa digital” de COCEMFE València

Des que COCEMFE València porta en marxa, s’ha treballat a través de Comissions de Treball, formades per voluntariat de les diverses associacions federades que es reuneixen mensualment per a treballar de manera directa les àrees més representatives del nostre col·lectiu.

Actualment estan en funcionament dues Comissions; comissió d’Accessibilitat i Comissió de Sanitat.

Des de les Associacions ADERES Burjassot, i AFIVAN Burjassot i ACVEM associacions federades a COCEMFE València, impulsen la creació d’una nova Comissió de treball: CONTRA LA BRETXA DIGITAL, comptant amb Ricardo Giménez de ADERES Burjassot com a Coordinador d’aquesta.

L’ús d’internet i de les noves tecnologies per les persones amb discapacitat les acosta a l’hora de les relacions socials o a l’hora d’exercir el seu treball, però actualment trobem una gran bretxa digital en el nostre col·lectiu, de fet són bastants les persones amb discapacitat que manifesten no estar connectats a Internet i les TIC (segons diferents informes 7 de cada 10 persones amb discapacitat no utilitzen Internet).

Des d’aquesta Comissió som conscients que és indispensable eliminar la bretxa digital que tenen les persones amb discapacitat respecte a la resta de la ciutadania, d’ací la raó de posar-la en marxa i treballar cap a aqueix objectiu.

Fotos de la primera reunió de les primeres associacions impulsores de la Comissió Contra la Bretxa Digital. Celebrada al febrer d’aquest mateix any , abans de la crisi sanitària

ADERES. Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social

AFIVAN. Associació Fibromiàlgia València Nord

ACVEM. Associació de la Comunitat Valenciana d’Esclerosi Múltiple