Noves sessions grupals de les persones beneficiàries dels nostres programes d’itineraris individualitzats

Continuem impartint en COCEMFE València formació grupal per a de les persones beneficiàries dels nostres programes d’itineraris individualitzats.

Aquests últims dies hem pogut impartir el nostre taller de Cerca d’ocupació 2.0 a diversos grups reduïts en les nostres instal·lacions a causa de les nostres mesures COVID.

La formació en Cerca d’ocupació 2.0 tracta els principals recursos disponibles en la xarxa per a la cerca d’ocupació, donant-li importància als recursos específics que tenen al seu abast per al col·lectiu de persones amb certificat de discapacitat.

 

També, aquest mateix dilluns, s’ha treballat la motivació orientada a la cerca d’ocupació de les nostres persones beneficiàries (En aquesta ocasió, en modalitat Online). Coneixent les dificultats que troben en el seu dia a dia i com afronten aquestes dificultats per a poder ajudar-les a trobar la motivació suficient.

Aquest projecte s’executarà gràcies a la subvenció de la 7a Convocatòria de Fundació Bancaixa i Bankia CAPACES, dirigida a persones amb capacitats diferents a la Comunitat Valenciana i que té com a objectiu contribuir a una societat més justa i en igualtat d’oportunitats.

I gràcies a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la convocatòria de programes d’interés general de l’assignació tributària del 0,7% de l’Impost sobre la Renda dels Persones Físiques en la Comunitat Valenciana