Presentació del Programa COCEMFE València en ruta en la Mancomunitat de la Hoya de Buñol-Chiva

Aquesta setmana s’ha realitzat una Jornada informativa en les instal·lacions de la Mancomunitat de la Hoya de Buñol-Chiva situades a Yátova amb l’objectiu de presentar el Programa COCEMFE València en ruta.

En la sessió van participar tècnics d’integració laboral de l’entitat acompanyats per Ezequiel Ruiz, Vicepresident de COCEMFE València i responsable de l’àrea d’Ocupació.

Els assistents a l’esdeveniment van ser representants polítics de les poblacions Mancomunades de la Foia, treballadors públics de la zona i el President de la Mancomunitat Miguel Tórtola, impulsor de la iniciativa al costat de la nostra entitat.

En la presentació es va explicar en què consisteix el Projecte COCEMFE València en ruta, una iniciativa innovadora ja que mai s’ha comptat amb una oficina itinerant especialitzada en el col·lectiu de discapacitat en la zona.

L’acolliment del Projecte ha sigut molt positiva, creant-se des d’un inici sinergies i una xarxa de col·laboració molt important per a arrancar amb un projecte nou a la comarca.

Recordar que el Programa Pilot COCEMFE València en ruta és una iniciativa que consisteix a acostar la nostra experiència en l’atenció directa al col·lectiu i en inserció laboral a zones allunyades de la capital de la Província.


Els següents passos a donar seran una campanya de difusió per a captar persones amb certificat de discapacitat que puguen ser beneficiàries de la iniciativa.