Sessió de Gener de la Comissió de Sanitat

Dimarts passat 14 de Gener, la Comissió de Sanitat de Cocemfe València (CSdCV), va realitzar la seua 1a reunió de treball del recentment estrenat any nou 2020. Habitualment la CSdCV sol reunir-se cada 1r Dimarts de mes, però a causa de les festes Nadalenques, en aquesta ocasió es va ajornar a aquest Dimarts.

A més d’un breu resum de l’any anterior, en aquesta ocasió es van tractar temes comentats per RRSS, la recepta electrònica, Voluntats Anticipades, escrits pendents de contestació, etc.


En aquesta primera trobada, la CSdCV ha col.laborat amb el Sr. Miguel (estudiant de 4 d’infermeria) en un estudi que porta a terme i com a projecte de carrera, amb el qual pretén posar de manifest la perspectiva de les persones amb diferents patologies en temes com la higiene i assertivitat del personal sanitari, accidents i recursos sanitaris, comunicació entre pacient i personal sanitari o riscos del pacient. Ha sigut molt interessant la participació en l’estudi, el qual i una vegada finalitzat, serà remés pel Sr. Miguel a la CSdCV per a la seua difusió.

 

D’igual manera, es va realitzar una primera valoració sobre el projecte “Coneix la nostra realitat” en el qual s’han rebut 261 valoracions. En principi i a falta d’un informe mes detallat, el qual es remetrà a la Conselleria i a alguns col·legis relacionats amb la sanitat, la valoració és desigual entre l’aspecte humà i el tècnic.

Des de la CSdCV, continuem desitjant la col·laboració de les diferents entitats de Cocemfe València, per a continuar treballant en la millora de la Sanitat Valenciana.

Si desitges participar, contacta amb l’entitat o escriu a comisionsanidad@cocemfevalencia.org