Skip to content

Torna ‘Sense Barreres’, el concurs fotogràfic que reflecteix la inclusió de les persones amb discapacitat

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

  • COCEMFE València i Caixa Popular rellancen la proposta cultural després de l’èxit de la primera edició
  • El termini de presentació d’imatges romandrà obert fins a l’1 de desembre i comptarà amb un primer premi de 1.000€

 

COCEMFE València i Caixa Popular convoquen la segona edició del concurs fotogràfic ‘Sense Barreres’, el qual convida a captar la inclusió de les persones amb discapacitat a la cultura valenciana a través de l’ull d’una càmera. La iniciativa, que atorgarà un premi de 1.000€ a la imatge guanyadora, romandrà obert el termini de presentació de propostes fins a l’1 de desembre a la pàgina web de COCEMFE València.

“És molt important per a nosaltres consolidar projectes com aquest, que propicien altra perspectiva sobre la discapacitat i ajuden a visibilitzar com les persones que convivim amb ella superem les limitacions per a complir els nostres objectius“, destaca María José Martínez Casamayor, presidenta de COCEMFE València.

Aquesta segona edició, que tornarà a comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valencià a través de la Regidoria de Servicis Socials, reproduirà les dinàmiques de l’anterior concurs, el qual va ser considerat com un “èxit” per part de l’organització a l’haver rebut més de doscentes imatges.

Les persones participants podran presentar un màxim de cinc fotografies en les quals s’haurà de retratar el vincle existent entre discapacitat i cultura fins al tancament del termini. Tot seguit, es realitzarà una tria entre les fotografies presentades en la qual es determinaran els tres premis resultants, així com les peces que formaran part de l’exposició. Aquesta se presentarà, a partir de la segona meitat del mes de gener de 2024, a la cèntrica oficina de Caixa Popular situada al carrer Ciril Amorós, espai multifuncional acostumat a la celebració d’esdeveniments culturals.

“Impulsant aquesta iniciativa volem contribuir a visibilitzar i normalitzar la discapacitat en la nostra societat”, afegeix Miguel Montagut, responsable del projecte Sense Barreres de Caixa Popular.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas