Alumnes del IES Enrique Tierno Galván de Moncada visiten COCEMFE València

Ahir 13 de Febrer , van visitar les nostres instal·lacions més d’una vintena d’alumnes del Cicle Superior d’Integració Social de l’IES Tierno Galván de Moncada.

En  COCEMFE València, van poder vore les instal·lacions fent insistència en l’accessibilitat del nostre local, a més de presentar-los a algunes persones amb discapacitat perquè conegueren patologies com la fibromialgia, Ictus, poliomielitis, i Esclerosi múltiple.

D’altra banda, van rebre una  xarrada formativa a càrrec de Mª José Carreño i Estela Ruiz, ambdós tècnics de la nostra entitat, on es van explicar els serveis que du a terme la nostra Federació.

A més, comptem amb l’experiència en primera persona de Paula Lara, usuària del Servici d’Integració laboral, i amb Juan Benajes, usuari del programa de Foment d’autonomia personal que van comentar la seua experiència  com a persones amb discapacitat, qué recursos havien sigut facilitats des de COCEMFE València.

Juan Benajes, va parlar del moviment de vida independent i de la figura de l’Assistent personal i Paula Lara va destacar el suport del personal tècnic de l’entitat en les accions de busca d’ocupació.

Amb este tipus d’iniciatives, els futurs professionals poden coneixer la nostra entitat, així com tindre una visió més àmplia de diferents tipus de discapacitats.