COCEMFE València assistix a la presentació de l’aplicació inclusiva “L’Antiga inclou”

Juan Mondéjar, President de COCEMFE València, va assistir dimecres passat al sopar de Falles 2019 organitzada per la Falla L’ Antiga de Campanar. 

L’acte va servir per a presentar la iniciativa “L’ Antiga inclou”, una app de descàrrega gratuïta per a IOS i Android que servix per a guiar les persones amb Discapacitat visual durant la seua visita al monument faller i facilitar la comprensió de l’obra. 

La delegació d’accessibilitat i inclusió de la Falla té com a objectiu acostar la falla a les persones amb Discapacitat, enfocant-se a tres col·lectius concrets com a persones amb mobilitat reduïda, xiquets amb trastorn de l’espectre autista i persones amb discapacitat visual. 

Amb esta iniciativa, L’ Antiga de Campanar, vol ser pionera en la Secció Especial marcant la direcció cap a on ha d’evolucionar la festa, fent ús de les noves tecnologies per a acostar un poc la falla a un col·lectiu que no ha pogut disfrutar plenament d’elles.

Agrair l’hospitalitat i compromís amb el col·lectiu de persones amb discapacitat als presidents Xelo Salavert, Rafael Mengó i Quique Soler i als artistes fallers Carlos Carsí i Mario Pérez. 

Desitgem des de COCEMFE València unes bones festes i molt èxit amb la iniciativa.