Clausura 2019 Itineraris d’Inserció de Dones amb discapacitat de COCEMFE València

La setmana passada es va realitzar una reunió amb asmorzar per a donar com finalitzat el projecte d’Itineraris d’Inserció de Dones amb discapacitat, desenvolupat per COCEMFE València durant aquest any 2019 i finançat per la Conselleria d’Igualtat i Póliticas Inclusives i Fons Social Europeu.

Durant la jornada, s’ha realitzat l’avaluació de les participants després del seu pas pel programa i hem pogut recollir la seua valoració personal sobre l’atenció rebuda.

Totes les beneficiàries del programa han mostrat la necessitat que aquestes iniciatives tinguen continuïtat per a assegurar una millora de la seua ocupabilitat i les seues condicions de vida del col·lectiu i més concretament de les dones amb discapacitat.

En la jornada ens van donar el seu agraïment per la professionalitat, empatia, informació, acostament i humanitat mostrada per l’equip tècnic de COCEMFE València.

Aprofitant el temps nadalenc, cada persona ha expressat el seu desig per al 2020.

Des de COCEMFE, esperem que es complisquen!

Agraïm a CONSUM el detall de patrocinar l’esmorzar amb els seus productes, per a aquest comiat.

GALERIA DE FOTOS
“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”