COCEMFE València assisteix a la Fira d’Ocupació de Sagunt

Ahir dia 17 de novembre es va realitzar a Sagunt la Fira d’ocupació organitzada per Cambra de Comerç a la qual assistim Mayte Tárrega i Estela Ruiz, totes dues tècniques en ocupació de COCEMFE València.

Comptem amb empreses col·laboradores que a vegades ens sol·liciten perfils d’aqueixa zona pel que acostar-nos a aquesta localitat, ens va permetre donar a conéixer els nostres serveis a persones amb discapacitat d’aqueixa zona o voltants, sense necessitat d’haver de desplaçar-se.

La Fira de va desenvolupar en Casal Jove de Port de Sagunt on participem multitud d’empreses per a donar oportunitats a cercadors d’ocupació i de manera paral·lela, es van realitzar Ponències interessants dirigides a cercadors d’ocupació.

Des de la nostra entitat, valorem molt positivament la realització d’aquestes fires d’ocupació on es faciliten oportunitats laborals a cercadors d’ocupació i ens permeten donar-nos a conéixer a les nostres entitats amb la finalitat de reclutar persones candidates als quals poder-los oferir oportunitats laborals.