COCEMFE València continua amb el projecte d’Itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat

L’equip del Servici d’Integració Laboral de COCEMFE València continua desenvolupant el programa “Itineraris de inserció per a dones amb discapacitat” finançiat per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu.

En el programa participen usuàries de la nostra borsa amb la finalitat de desenvolupar activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i reforçar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que millors la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

Les pròximes accions formatives planificades inclouen temàtiques molt importants com a oportunitats del mercat laboral per a persones amb discapacitat, motivació a l’hora d’encarar la busca d’ocupació o un taller d’habilitats socials.

Des de COCEMFE València es continua apostant pels itineraris individualitzats com a metodologia de treball amb les persones de la nostra borsa interessades a participar en els nostres projectes d’inserció.

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020