COCEMFE València participa en la I Trobada de tècnics organitzat per Grup Osga

COCEMFE València participa en la I trobada de tècnics organitzat per Grup Osga. La finalitat d’aquesta trobada al qual van assistir Pascual Castelló Bellver, president de COCEMFE València, Ezequiel Ruiz, responsable de l’àrea d’ocupació de COCEMFE València i el seu tècnic Estela Ruiz, és aconseguir un acostament entre totes dues entitats així com un coneixement major de les activitats que realitza cada organització la fi d’aconseguir una col·laboració.

Aquesta trobada informal, van assistir les principals organitzacions que compten amb borsa d’ús de col·lectius de discapacitat i exclusió social on vam tindre la possibilitat de plantejar possibilitat de millora amb l’empresa i activitats amb Osga com a trobades amb persones usuàries de la nostra bossa, amb l’objectiu d’incrementar les opcions d’inserció laboral dels nostres col·lectius.

La reunió es va plantejar com un desdejuni empresarial que culmina la col·laboració entre Osga i COCEMFE València després de la signatura del conveni de col·laboració signat el dia 20 de setembre.