COCEMFE València continua impartint tallers formatius per a la millora de l’ocupabilitat dins del programa d’Itineraris individualitzats.

L’equip del Servici d’Integració Laboral de COCEMFE València continua impartint accions formatives dins dels programes d’Itineraris Individualitzats “Buscant ocupació en l’era digital”; finançat per la Convocatòria IRPF de la Generalitat Valenciana i “Itineraris de inserció per a dones amb discapacitat” finançiat per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu.

En els programen participen usuàries de la nostra borsa amb la finalitat de desenvolupar activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i reforçar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que millors la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

Les últimes accions formatives realitzades han sigut un Taller de busca d’ocupació 2.0 on les persones usuàries van poder conéixer els principals recursos online que existixen actualment, un Taller d’Autoconeixement, un concepte molt important a l’hora de saber potenciar les competències clau professionals i un taller d’entrevista on van poder conéixer i desenvolupar habilitats i claus d’èxit per a superar una entrevista laboral.

Les pròximes accions formatives planificades inclouen temàtiques molt importants com a oportunitats del mercat laboral per a persones amb discapacitat, motivació a l’hora d’encarar la busca d’ocupació o un taller d’habilitats socials.

Des de COCEMFE València es continua apostant pels itineraris individualitzats com a metodologia de treball amb les persones de la nostra borsa interessades a participar en els nostres projectes d’inserció.

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020