Skip to content

COCEMFE València es compromet amb la Responsabilitat Social

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

COCEMFE València ha realitzat una Campanya d’informació i sensibilització sobre la Responsabilitat Social en el Tercer Sector, amb l’objectiu de, d’una banda, promoure en les entitats del tercer sector, tant les associacions federades a COCEMFE València com a unes altres, la incorporació d’accions específiques de RS; transparència, bon govern, compromís social i mediambiental; i d’altra banda, fomentar un canvi de consciència en la ciutadana i que veja a les entitats del tercer social com a agents socials transparents i sostenibles.

En la Campanya es va dissenyar i va difondre un díptic informatiu sobre responsabilitat en el tercer sector i es va publicar diàriament missatges sobre Responsabilitat Social elaborats pel personal tècnic de la federació i representants de les associacions federades. En les publicacions es destacaven accions reals que la Federació i les nostres entitats realitzen en el seu dia a dia en Responsabilitat Social.

L’impacte de la campanya ha sigut tot un èxit en les nostres Xarxes Socials com Twitter, Instagram i Facebook, incrementant de manera significativa les interaccions amb les persones que segueixen a la nostra entitat.

Aquesta campanya s’ha realitzat gràcies a la subvenció concedida dins de la Convocatòria de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas