COCEMFE València firma conveni amb “Centro Psicomédicos FRAU”

COCEMFE València i Centre Psicomèdic FRAU  signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu de beneficiar als socis i socies pertanyents a les Associacions de COCEMFE València. 

En la firma van estar presents el president de COCEMFE València Pascual Castelló i Pedro García President d’ADEMVA.

PSICOMÉDICOS FRAU, és una empresa familiar, amb molts anys d’experiència en el sector dels certificats mèdics per a la renovació del permís de conduir, armes, nàutica i altres certificats mèdics.

PSICOMÉDICOS FRAU, és un centre mèdic privat homologat per la Conselleria de Sanitat, Ministeri de l’Interior, Ministeri d’indústria, energia i turisme, autoritzat a més de col·laborador per la Federació de Motonàutica, ajuntament de València i la Direcció General de Trànsit, per a la realització de tota mena de certificats mèdics i tramitació del permís de conduir.

Des de PSICOMÉDICOS FRAU saben que les persones associades necessiten un certificat mèdic per a tramitar el seu carnet, per tant des de FRAU volen facilitar aquest tràmit, que moltes vegades pot ser complicat a causa de les possibles restriccions que puguen haver-hi.

A més realitzant els certificats mèdics en Psicomédicos Frau ajudes als malalts d’esclerosi múltiple d’ADEMVA.

Psicomédicos Frau estàn en  C/ Mora de Rubielos núm.14 baix de València. En el mateix carrer de la prefectura provincial de trànsit, a pocs metres de la DGT.

DESCOMPTES:

– Preu especial certificats mèdics ……..….25€
– Aplicable a familiars i amics
– Tramitació gratuïta del permís de conduir (s’estalviaren fer les molestes cues, no inclou taxes).
– Suport en tele-assistència sanitària diferenciada. 
– Consulta i valoració mèdica prèvia sense cost.
– Resolució d’incidències en Trànsit (DGT).
– Servei de cita prèvia .