COCEMFE València ha desenvolupat el programa “RECALCULANDO”d’ itineraris d’inserció laboral per a persones amb discapacitat

COCEMFE València ha desenvolupat en 2018 el programa d’itineraris d’inserció laboral per a persones amb discapacitat, parats de llarga duració i altres condicions especials de vulnerabilitat finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la convocatòria de programes d’interés general de l’assignació tributària del 0,7 % de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques en la Comunitat Valenciana.

L’objectiu principal del programa ha sigut millorar l’ocupabilitat de les persones ateses. S’ha portat a terme accions individualitzades d’orientació laboral, alfabetització digital, atenció social i intermediació laboral.

També hem realitzat accions grupals per a la millora de competència laborals i digitals. S’han atés un total de 23 persones, un 56% són hòmens i el 44% són dones. S’han aconseguit 16 insercions laborals, la qual cosa suposa el 70% del total de persones participants. 

Este programa ha suposat no sols una millora de la seua ocupabilitat, sinó una millora de la seua qualitat de vida.