COCEMFE VALÈNCIA JUNT AMB LA U. P. D DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ORGANITZEN, LES I JORNADES DE RR.HH I DISCAPACITAT

COCEMFE València, junt amb La Unitat D´integració de Persones amb discapacitat de la Universitat de València, va realitzar ahir dia 4 de desembre les I Jornades denominades “RECURSOS HUMANS I DISCAPACITAT: APOSTANT PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DEL COL·LECTIU”.

Aquesta  Jornada, va ser dirigida tant a estudiants de titulacions de l’àrea Social, així com a eixits universitaris/es amb discapacitat o sense, com a estudiants de la Universitat o Postgrau, principalment de l’àrea de RR.HH, Psicologia, així com qualsevol professional interessaten el col·lectiu de persones amb discapacitat.

En les ponències van intervindre Estela Ruiz, tècnic d’integració laboral de COCEMFE València, donant una formació sobre aspectes relacions amb RRHH i discapacitat, així com D. Rosa María Carrión de Fundació Diagrama i D. Guillermo Giner, patró de la Fundació Músics per la Salut.

Les organitzacions ponents, es caracteritzen per la possibilitat de contractar personal de l’àrea social, així la possibilitat de poder incorporar persones amb discapacitat.

La part més emotiva va vindre de la mà de Catina Cano Verdia, persona amb discapacitat, titulada en Dret, que treballa en l’actualitat  em Associació Ibèrica d’Inversions, donant un exemple de superació i optimisme.

Va tancar les ponències la Sra. Celeste Asensi, Directora de “La Unitat D´integració de Persones amb discapacidad”; de la Universitat de València, entitat que ajuda a estudiants universitaris amb discapacitat en les adaptacions necessàries per a dur a terme el seu període de formació universitari.

A la xarrada van assistir prop de 200 persones, on D. Juan Mondéjar, president de COCEMFE València, va destacar l’oportunitat que ens brindava estes jornades, per a poder formar i sensibilitzar en temes relacionats amb la integració laboral de persones amb discapacitat, a futurs professionals.