Nova Acció formativa en COCEMFE València “Taller d’entrevista i Imatge personal”

El dimecres dia 5 de desembre, Cocemfe València en col·laboració amb Perfumeries Druni , es va celebrar en la nostra seu del carrer Torres el “taller d’Entrevista i Imatge personal” , dins del programa “d’Itineraris d’Inserció per a dones amb discapacitat”.

En el taller s’ha treballat  de forma activa i participativa les claus de l’èxit a l’hora de presentar-se a una entrevista de treball, identificant les accions que hem de realitzar abans, durant i al finalitzar l’entrevista .Este cas, vam fer especial insistència en una de les qüestions a tindre en compte a l’hora d’assistir a una entrevista de treball.

Es va plantejar un taller dinàmic, posant en pràctica totes les tècniques aportades per les nostres formadores tant des del punt de vista estètic, com les inherents a l’entrevista.

Des d’ací agrair la inestimable col·laboració de Perfumeries Druni , tant en la impartició del taller com en l’aportació de material. I per descomptat, gràcies a les nostres usuàries per la seua assistència i per la seua participació de manera tan activa.

“Esta actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”