COCEMFE València organitza una xarrada sobre l’Ordenança de Mobilitat de València

El dimarts 17 de setembre va tindre lloc en la seu de COCEMFE València la xarrada informativa “LA NOVA ORDENANÇA DE MOBILITAT DE VALÈNCIA: REPERCUSSIÓ PER A les PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA, preparada per la Comissió d’Accessibilitat i que va impartir Antonio Espinosa, d’APIP, i membre d’aquesta Comissió.

Aquesta Ordenança, que substitueix a l’antiga Ordenança de Circulació, va ser aprovada per l’Ajuntament de València a l’abril i està vigent des del passat 8 de juny. Des de la Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València aportem moltes propostes de modificació al projecte inicial, que han millorat la regulació de diverses qüestions.
Van assistir nombroses persones que van mostrar molt d’interés pel tema, sol·licitant aclariments sobre diversos punts. 


Es va fer un repàs dels articles més importants i es van explicar amb detall les qüestions que afecten les persones amb mobilitat reduïda, tals com les zones de la ciutat per les quals poden desplaçar-se i a quines velocitats, ja que a més de per les voreres a pas humà (5 km/h), poden fer-ho a major velocitat, amb límits per a cada cas, pels carrils bici, carrers per als vianants, residencials, amb velocitat màxima a 30, etc.; també l’aparcament en zona blava, verda i taronja, les places personalitzades, etc.

En el següent enllaç podeu consultar l’Informe-Resum que elaborem sobre les qüestions més importants per a les persones amb mobilitat reduïda: http://cocemfevalencia.org/wp-content/uploads/2019/06/Ordenanza-Movilidad-Valencia-Informe-Resumen-cuestiones-importantes-PMR-Comision-Accesibilidad-COCEMFE-Valencia.pdf