COCEMFE València participa en dues fires d’ocupació de la província

COCEMFE València ha assistit les últimes setmanes a dues Fires d’ocupació organitzades per ESPAI LABORA en Xest i Ajuntament d’Alcasser.

El personal tècnic de COCEMFE València desplaçat a les fires van poder realitzar entrevistes a persones amb certificat de Discapacitat inscrites en l’esdeveniment i a professionals de l’àmbit social que van realitzar autocandidatures per a poder optar a una ocupació dins de la nostra organització.

En total es van realitzar 10 entrevistes on es van derivar a diverses persones candidates a ofertes gestionades pel servici d’integració laboral. També es van poder visitar estands d’empreses on es van captar ofertes noves que seran gestionades pel COCEMFE València.

Per últim es va  informar a les persones assistents del programes dítineraris amb l’objectiu de captar noves persones beneficiàries per al projecte que està duent a terme COCEMFE València durant aquest 2020. 

Des de COCEMFE València s’aposta per l’assistència de fires d’ocupació com una línia d’actuació en aquest 2020 com a estratègia de difusió de la nostra entitat.