COCEMFE València renova el compromís de col.laboració amb la iniciativa “Chapas Solidarias”

COCEMFE València continuarà col·laborant amb la Iniciativa Xapes Solidàries en 2019 per a beneficiar a les seues associacions federades.

En la reunió mantinguda ahir amb els responsables de la iniciativa, es van arribar a diversos acords per a continuar col·laborant i es va constituir un grup de treball amb tècnics de COCEMFE València per a coordinar les accions que es vagen a desenvolupar en 2019.

Pel que fa a l’entrega dels diners recaptat, es va acordar tornar a llançar una convocatòria interna entre les associacions de COCEMFE València per a que presenten els seus propis projectes. En futures reunions es fixaran quins mesos seran els destinats a les nostres associacions i els terminis de presentació de projectes.

Recordem que COCEMFE València participa en el projecte desde la seua creació en 2018, ajudant econòmicament a la Comunitat Pokemon València. A l’Agost es va obrir convocatòria entre les associacions per a que presentaren un projecte social i destinar els diners de la venda de les xapes solidàries.

Dels 5 projectes presentats, han sigut tres les associacions de COCEMFE València que han rebut la donació. Per a 2019 la intenció per ambdós parts és beneficiar almenys a 4 asociaciones més.

Per a més informació: https://chapassolidariasvalencia.es/